«Краснодонвугілля» покращує умови праці

23 Вересень 2015

У цеху металоконструкцій Управління з монтажу, демонтажу та ремонту гірничошахтного устаткування закінчився ремонт у банному комплексі для жінок. Приміщення розраховано на 40 співробітниць. Інвестиції об’єднання «Краснодонвугілля» Групи Метінвест склали 250 тис. грн.

Баня відремонтована завдяки реалізації програми «Робочий побут». В приміщеннях замінили системи водовідведення та опалення, зробили перепланування, декорували стіни і підлогу керамічною плиткою, поміняли змішувачі та рукомийники, встановили металопластикові вікна та двері.  Комплекс обладнали новими шафами для чистого та брудного одягу, а також лавками для переодягання. Для комфорту жінок окрему кімнату обладнали дзеркалом та стаціонарним феном.

Генеральний директор «Краснодонвугілля» Олександр Ангеловський:

- Ремонт приміщення продовжувався півроку. Роботи ускладнювалися через нерегулярні поставки будівельних та оздоблювальних матеріалів. Тільки  ситуація стабілізувалася, ми відразу ж продовжили. Тепер наші співробітниці мають можливість з комфортом готуватися до робочого дня та закінчувати його.

Нагадаємо, за два роки на капітальні ремонти побутових приміщень  структурних підрозділів було виділено більш, ніж 8 млн грн. Раніше в Управлінні з монтажу, демонтажу та ремонту гірничошахтного устаткування відремонтували чоловічу баню. Інвестиції склали понад 300 тис. грн.

Довідка

ПАТ «Краснодонвугілля» реалізує програму «Робочий побут», направлену на оптимізацію побутових умов співробітників всіх підрозділів. «Краснодонвугілля» входить до складу Гірничовидобувного дивізіону Групи Метінвест. На даний момент на підприємстві працюють близько 11 тис. людей.