«Краснодонвугілля» оновило банний комплекс у збагачувальній фабриці

6 Жовтень 2015

В центральній збагачувальній фабриці «Дуванська» відремонтували банний комплекс та гардеробну для жінок. Інвестиції об’єднання «Краснодонвугілля» Групи Метінвест склали 400 тис. грн.

Роботи виконані в рамках корпоративної програми «Робочий побут». У приміщеннях замінили системи водовідведення та опалення, стіни та підлогу декорували керамічною плиткою, встановили металопластикові вікна та двері, обновили сантехніку. Комплекс обладнали новими шафами для чистого та брудного одягу, а також лавками для переодягання.

Генеральний директор «Краснодонвугілля» Олександр Ангеловський:

- Робота у комфортних умовах підвищує рівень виробничих показників. Ми поетапно робимо ремонт банних комплексів та кімнат прийому їжі у всіх структурних підрозділах підприємства. Також на «Краснодонвугіллі» діє корпоративна програма питного режиму. Наші співробітники мають постійний доступ до чистої води та гарячого чаю.

Нагадаємо, за два роки на капітальні ремонти побутових приміщень структурних підрозділів було виділено більш, ніж 8 млн гривень.

Довідка

ПАТ «Краснодонвугілля» реалізує програму «Робочий побут», спрямовану на оптимізацію побутових умов співробітників всіх підрозділів. «Краснодонвугілля» входить до складу Гірничовидобувного дивізіону Групи Метінвест. На даний момент на підприємстві працюють близько 11 тис. людей.